Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2014 15:18 - "Моята карма" - индийски хитов сериал
Автор: krasi46 Категория: Забавление   
Прочетен: 15367 Коментари: 0 Гласове:
19

Последна промяна: 28.09.2014 07:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Това е един от най-гледаните индийски сериали, който се излъчва по Нова телевизия от 13,30 ч. до 14,30 ч. "Моята карма" е историята на две момичета от коренно различно потекло – Тапасия, дъщеря на богат бизнесмен, и Ича, дъщеря на нейната прислужница. Най-добри приятелки като деца, двете се превръщат в съперници в любовта като големи.
Разказът за двете деца бързо печели място в сърцето на публиката и попада в ТОП 5 на най-гледаните телевизионни сериали в Индия. Постепенно историята се заплита, а обратите следват един след друг – предателства, любовни триъгълници, смърт и една силна любов, опитваща се да намери своя път въпреки трудностите. „Моята карма” е вълнуващ разказ за ревността, пораженията, които тя нанася върху най-силните приятелства, и необратимостта на кармата, която не винаги е за добро. Макар за главните герои съдбата да е тежка, не същото важи за съдбата на самата поредица, чиято карма е повече от благоприятна – „Моята карма” дебютира както в съседните на Индия държави, така и в голяма част от страните на Балканския полуостров – Македония, Сърбия, Румъния, Хърватска, Черна гора и много други. Носител е и на множество награди в различни категории на най-престижните телевизионни събития като Zee Gold Awards, Indian Television Academy Awards, Indian Tally Awards, Global Indian Film и Television Honors.
image
„Царицата на скандалите” – така индийската преса нарича Тина Дута (в ролята на бедната Ичха), известна с бурния си темперамент. Самата тя обаче отказва да й бъде приписвано подобно определение. „Аз съм човек, стъпил здраво на земята, който просто изисква това, което му се полага”, споделя тя в свое интервю. Любопитното около Дута е, че Тина не е истинското й име. Актрисата се казва Дебошмита Дута – решава обаче, че трябва да намери нещо по-кратко и взима името на домашния си любимец – Тина. Не по-малко известна в Индия е и Рашми Десаи, която играе ролята на злата Тапася в поредицата и заслужено си спечелва титлата „най-подлото момиче в индийската телевизионна история”. Десаи е била професионална танцьорка на индийски танци, което обяснява и изключително успешното й представяне в местния Dancing Stars. Най-голям шум обаче предизвиква с личния си живот и връзката си с екранния й партньор Нандиш Сидху – в „Моята карма” именно той влиза в ролята на ухажора на богатата Тапася, който след това се влюбва в бедната Ичха. Двамата сключват брак, но сюжетът с невъзможната любов в сериала се повтаря и в реалния живот – връзката им преминава през множество трудности и скандали и днес вече не крият, че са разделени.
image

Преди да стане известен с участието си в „Моята карма”, а впоследствие и с брака си с Десаи, Нандиш Сидху работи като модел. По-ранната му кариера пък е още по-далече от светлините на прожекторите – Нандиш учи в Кралския военен колеж и дори има амбицията да стане военен пилот. След това решава, че трябва да се реализира в сферата на услугите и се мести в Мумбай, където учи хотелиерски мениджмънт. Животът обаче има други планове за него – от сферата на услугите се озовава на модния подиум, от където пътят към телевизионните камери е кратък. Когато по-късно става известен, Нандиш признава, че винаги е обичал да позира пред огледалото като модел, без да подозира, че един ден това ще се превърне в негова професия. Също като Десаи и Дута, той също се ангажира с различни социални каузи – Нандиш ръководи движение за борбата с дрогата, което макар в момента да е съсреодоточено в Делхи, вече има планове за разрастване в Мумбай и Бангалор
И още за "Моята карма":
1. Звездите в индийския сериал „Моята карма” в реалния живот
2. 
Звездите от „Моята карма” – активистки за повишаване избирателната активност в Индия 
3. Ичха от „Моята карма“ приключва с актьорската кариера 
4. Кармата преследва актьори и в живота 
5. Проклятие следва звездите от Моята карма - Клюки.net
6. 
Нандиш Сидху от _Моята карма_ се ожени и разведе с екранната си партньорка 
7. Тапася от „Моята карма“ глезена, Джагдиш от „Малката булка“ – лицемер

За да гледате пропуснати сериали, кликнете ТУК



Тагове:   Моята,   хитов,   индийски,   сериал,   кярма,


Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2442156
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031