Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2010 15:37 - ТРАНЗИТИТЕ НА ЮПИТЕР
Автор: astrologa Категория: Други   
Прочетен: 4600 Коментари: 2 Гласове:
4



Преглеждах блога си (novazvezda.blogspot.com) и що да видя; писала съм за транзитите на Сатурн, Уран, Плутон. Все тежки времена, които искат издръжливост и търпение (Сатурн), приспособяване към внезапни промени (Уран) или цялостна трансформация (Плутон). По принцип съм съгласна, че „основно задължение на всяко човешко същество е да понася живота”, но в него, освен изпитания, има много светли и щастливи периоди. Обикновено те съвпадат със силен транзит на Юпитер към някоя лична планета или важна точка в рождения хороскоп.

Юпитер, наричан от древните астролози Големият благодетел, напълно заслужава името си. Той дава винаги повече, отколкото сме очаквали (ако не сме прекалено капризни и взискателни, разбира се). Когато сме под негово влияние, нещата вървят по-леко от обикновено, получаваме признание; морално и материално. Изглежда така, сякаш щедрата Съдба е разтворила златните си пръсти и е решила да ни зарадва със своята благосклонност.

Внезапно се отварят нови възможности за изява, съчетани обикновено с примамливи финансови перспективи. Това се случва, когато транзитният Юпитер аспектира благоприятно рожденото Слънце. Самочувствието се повишава, човек е по-ентусиазиран и обнадежден, с растяща увереност планира и осъществява идеите си. Често получава помощ и насърчение от високопоставени хора.

Юпитер е свързан с разширението и дава големи неща: далечно пътуване, придобиване на имот, разширяване на бизнеса, получаване на нова работа, започване на образование и т.н.

 

Особено щастливи са периодите, когато транзитният Юпитер е в контакт с Венера. Щом Големият Благодетел аспектира Малката благодетелка, (най-вече в съвпад, секстил или тригон), резултатът е прекрасен! В любовните връзки настъпва хармония, във финансово отношение нещата са обнадеждаващи и можем да си позволим по-скъпи и луксозни покупки. В такова време сме по-добри и щедри, обикновено си позволяваме да поглезим както себе си, така и любимите хора с красиви подаръци. Светът ни обича и ние му отвръщаме със същото!

 

Наистина транзитите на Юпитер бележат хубави времена, изпълнени с възможности. Проблемът е, че трябва да се използват. Все пак, дори златните парички, които на снимката валят от небето, няма да паднат право в джобовете ви. Трябва да се наведете и да ги съберете, нищо не става без никакво усилие.

 

Подходящи мисли за Юпитеров транзит са:

„Това е моят ШАНС, ще го използвам!

Аз го ЗАСЛУЖАВАМ!

Да, мога да направя това!”

След това трябва да действате като сърфист. Грабвате сърфа си и яхвате голямата вълна! 

 

Желая ви успех и попътен вятър в житейското пътуване!image




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Всеки, който пише за Плутон, се
07.11.2010 15:56
излага и се дисквалифицира сам, защото от 1936 г. до сега не са натрупани достатъчно наблюдения и статистически достоверни данни, за да знем със сигурност какво предизвикава тази планета.

За по- подробни справки прочетете моята книга "Как да предскажем бъдещето", посветена на соларите, лунарите и транзитите.
цитирай
2. astrologa - Прочетох я. Прочела съм и Ваши ст...
07.11.2010 16:01
Прочетох я. Прочела съм и Ваши статии за писане в интернет, за които съм Ви благодарна. Не споделям мнението Ви за Плутоновите транзити.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrologa
Категория: Други
Прочетен: 116422
Постинги: 11
Коментари: 27
Гласове: 343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930